Ga op pad met een natuurgids

Hoe zwaar is het gewei van een edelhert? Waar komt dit stuifzand eigenlijk vandaan? Wie zijn Anton en Helene Kröller-Müller? Is deze paddenstoel giftig? Hoe komt die boom midden op de hei terecht?

Uw leerlingen kunnen met al hun vragen terecht bij onze natuurgidsen. Die weten namelijk heel veel over De Hoge Veluwe: van de geschiedenis van het Park, tot de planten en dieren die er leven. En van de verschillende landschappen tot de gebouwen en kunstwerken die er te vinden zijn. Dat maakt hen de ideale gids tijdens uw bezoek! De natuurgidsen kennen de mooiste wandel- en fietsroutes en delen hun kennis en enthousiasme graag met uw leerlingen. Veel natuurgidsen hebben een eigen specialisme, bijvoorbeeld paddenstoelen of insecten. Komt u voor een specifiek thema naar het Park? Geef dat dan door bij uw reservering. Dan zoeken we een passende gids voor een excursie op maat.

Boek uw excursie met natuurgids minimaal drie weken voorafgaand aan uw bezoek via  of 055-8330833. Kijk voor meer informatie op www.hogeveluwe.nl/scholen.

Meer informatie

Thema
buitenles
planten, bomen en dieren
seizoenen
Doelgroep
Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Soort activiteit
buitenactiviteit
schoolreisje
Wanneer te doen
Jaarrond
Duur
1,5 tot 2 uur
Max. aantal leerlingen
Maximaal 16 personen per natuurgids bij een wandeling, maximaal 12 personen per natuurgids bij een fietstocht.
Locatie
Het Nationale Park De Hoge Veluwe Houtkampweg 9b 6731 AV Otterlo
Kosten
€ 25 per natuurgids. Entree tot het Park is voor basisscholen gratis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw bezoek aanmelden. https://www.hogeveluwe.nl/nl/scholen-portal/aanmelden
Bijzonderheden
Kijk voor meer informatie op www.hogeveluwe.nl/scholen.


Kies een andere activiteit

Meer weten of reserveren?

Neem dan contact op met:

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Marieke Ankoné

Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo

telefoon:055-8330833
website:hogeveluwe.nl/scholen

contact opnemen